Εταιρεία


WorksH EBS είναι μια εταιρεία υπηρεσιων μάρκετινγκ που δραστηριοποιειται παρέχοντας τις υπηρεσίες της, τόσο στην Βουλγαρική όσο και την Ελληνικη αγορα.

Η αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων της σύγχρονης επιχείρησης, συμβαδίζει με τις διαρκώς μεταβαλόμενες συνθήκες στον νέο κόσμο του διαδικτύου και των νέων μέσων και μεθόδων επικοινωνιών.

Στην EBS βοηθούμε την συγχρονη επιχείρηση καλύπτωντας τις ανάγκες της προσφέρωντας μερικούς νέους και καινοτόμους τρόπους επικοινωνίας και εξειδικευμένων υπηρεσιών που καλύπτουν τους στόχους του μάρκετινγκ.

Κάθε επιχείρηση για να επιτύχει στο διαδίκτυο, θα πρέπει να έχει την απαραίτητη βοήθεια απο έμπειρα στελέχη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία που χρειάζεται.

Μαζί, μπορούμε να εξασφαλίσουμε αυτή την επιτυχία.

Μπορούμε να σας καλύψουμε σε επίπεδο σχεδιασμού, development και στρατηγικής επικοινωνίας
Οι πελάτες μας απολαμβάνουν λύσεις και στρατηγικές προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες τους, επιλύοντας ουσιαστικά τις σοβαρότερες και κυριότερες επαγγελματικές προκλήσεις τους και κυριολεκτικά αποκτώντας διαρκές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Αξιοποιώντας την μακροχρόνια εμπειρία μας η EBS προσβλέπει στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων προσφέροντας ουσιαστικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, χειροπιαστά αποτελέσματα, διοικητική οργάνωση και αποτελεσματικότερες επιχειρησεις.
Καλέστε μας σήμερα για μια προσωπικη ανάλυση των αναγκών σας.