Κατασκευή ιστοσελίδας – Επανασχεδιασμός


screenshotΣτην EBS σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με βάση τον χαρακτήρα της επιχείρησης, έχοντας μελετήσει και κατανοήσει τις ανάγκες σας.

Όλες οι ιστοσελίδές που κατασκευάζουμε εχουν συγχρονο σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις νέες απαιτήσεις της αγοράς, έτσι εκτος απο τους υπολογιστές γραφείουι και τα λάπτοπ η ιστοσελίδα σας θα ειναι σωστα προσβάσιμη σε όλες τις κινητές συσκευές tablet και smart phones. (Responsive Webpages)

Μας αναθέτετε την κατασκευή ή την ανακατασκευή της σελίδας σας και εμεις την δημιουργούμε οπως πρέπει να ειναι μια ιστοσελίδα σήμερα στο Internet, συγχρονη και αποτελεσματικη!

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που απαιτεί συνεχή επαφή με τον πελάτη, την επιχείρηση, να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες της αγοράς, να βελτιώνεις αυτό που ήδη έχεις, να ξεκινάς ξανά από την αρχή πολλές φορές. Στην EBS γνωρίζοντας τις απαιτήσεις των συγχρονων επιχειρήσεων δεν δημιουργούμε μια ιστοσελίδα και παραδιδοντας την τελειώνει η δουλεία μας. Είμαστε εδώ για να προτείνουμε νέες ιδέες, να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Δεν μας αναθέτετε απλά μια δουλειά, είμαστε ο συνεργάτης σας που θα βοηθήσουμε τόσο στα πρώτα βήματα όσο και στις διαρκως μεταβαλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών αλλα και τις αποτελεσματικότητας που αποζητά καθε επιχειρηματίας.

Από την αρχή της πορείας μας έως σήμερα στόχεύουμε να ικανοποιούμε διαρκώς τις ανάγκες καθε επιχειρηματία αλλα και καθε στόχευσης όπως αυτη αναλύεται στις συνατήσεις μας και τις επαφές στην πορεία του χρόνου.

Στοχεύουμε σε συνεργασίες σταθερες, μακροχρόνιες που χαρίζουν χαμόγελα αποτελεσματικότητας στην διοίκηση των εταιρειων που μας εμπιστευονται.Μετά την υλοποίηση της ιστοσελίδας σας παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας την απαραίτητη εκπαίδευση καθώς και την διαρκή τεχνική υποστήριξη που απαιτείται.

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την αποτελεσματική λύση που σας ταιριάζει ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Fields marked with an * are required